ADAX NEO NP 1200 W KDT fűtőpanel EZÜST színben digitális termosztáttal + ajándék mérőszalag 5 év teljes körű garanciával

ADAX NEO NP 1200 W KDT fűtőpanel EZÜST színben digitális termosztáttal + ajándék mérőszalag 5 év teljes körű garanciával

ADAX NEO NP 1200 W KDT fűtőpanel ezüst színben digitális termosztáttal + ajándék Energizer Ultra+ tartós elem

 

Teljesítmény (W):
1200
Maximális befűthető terület (m2):
13
Javasolt fűthető légtérfogat (m3):
34
Termosztát típusa:
Digitális
Főkategória >Adax >Elektromos fűtőpanel, elektromos fűtőtest
89 900 Ft
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek

Teljesítmény: 1200 W

Javasolt befűthető alapterület: 13 m2

Javasolt befűthető légköbméter: 34 m3

 

Méretei:

Szélesség: 934 mm
Magasság: 370 mm

Vastagsága: 90 mm

 

Maximális felszíni hőmérséklet: 75°C

Védelmi osztály: IP20

Hálózati kábel hossza: 1,20 m
Vezérlés. Programozható digitális termosztát
Működési elv: konvekciós
Szín: Ezüst

 

ADAX NEO NP 1200 W norvég elektromos, energiatakarékos fűtőpanel (fűtőtest) kifejezetten hatékony. Megvásárlása mellett szól, hogy majdnem 100 százalékos a hatásfoka, gazdaságosan működik, vezérlése pontos, kiépítése kedvező árú, hosszú élettartalmú, nem igényel karbantartást, lenyűgözően innovatív.

 

Az Adax Neo fűtőpanel konvekciós elven melegítí fel a helyiség levegőjét. Legjobb hatásfokot ablakok alatt, a padlótól 5-10 cm magasan felszerlve érhetünk el. Ilyenkor egy "hőfüggöny" keletkezik az ablak hideg üvege és a felmelegített szobalevegő között, ami által a helyiségben egyenletes, a termosztát által beállított hőmérséklet marad.

 

Az Adax fűtőpanel nem hagyományos izzószállal működik, hanem egy speciális fűtőbetéttel, amely az izzószálaknál jóval alacsonyabb hőmérsékleten fűt, ezáltal kevesebb áramot fogyaszt.

 

A  precíz elektronikus vezérlésnek köszönhetően a kívánt hőmérséklet elérése után a fűtőpanel óránkénti fogyasztása általánosságban a fűtésteljesítmény harmadának megfelelő kWh. Ez természetesen nem azt jelenti, hogy a fűtőtest nem veszi fel a teljesítménye maximumának megfelelő áramot, hanem azt, hogy a digitális termosztát, mely méri a fűtendő helyiség hőmérsékletét csak akkor kapcsol be, ha a szoba hőfoka a beállított érték alá süllyed.

 

Az Adax Neo termosztátját egy hetes ciklusban előre beprogramozhatja az Ön életritmusának megfelelően, így mikor munkába megy, biztosan nem felejti el levenni a hőfokot, este pedig az előre bemelegített lakásba érkezhet haza. A két hőmérséklet (komfort és takarék) beállításával akár 25%-os energiamegtakarítás is elérhető.

 

Felszerelésnél figyeljünk arra, hogy a  kezelőgombok a minden esetben a panel jobb oldalán, rejtve helyezkednek el. Ezekkel tudjuk beállítani a komfort és takarék-hőmérsékletet, az időt, a napokat.

 

Hagyományos 230 V hálózati feszültségről üzemeltethető.

A gazdaságos működés 3 m-es maximális belmagasságnál garantált.

 

Adatok
Gyártó
Adax
Termék típus
Fűtőpanel
Várható kiszállítás legkorábban
2022.05.18
Kézbesítési idő
1-2 munkanap
Szállítási költség
ingyenes
Személyes átvétel
Nem elérhető
Futárszolgálattal
ingyenes
Súly
6 kg
Garancia
60
Szélesség (mm)
934
Magasság (mm)
370
Vastagság (mm)
90
Cikkszám
NEO_NP_1200_W
Tömeg
1 kg/db
Webáruház készítés
argep.hu olcso.hu olcsobbat.hu