Airelec-Noirot Spot-D elektromos fűtőpanel - 2000W (26H1257FDFS)

Airelec-Noirot Spot-D elektromos fűtőpanel - 2000W (26H1257FDFS)

Airelec-Noirot Spot-D elektromos fűtőpanel - 2000W (26H1257FDFS)

 

Főkategória >Home >Elektromos fűtőpanel, elektromos fűtőtest
77 500 Ft
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek

MÉRETEK 740 × 440 × 102 mm

FESZÜLTSÉG 230V (1 fázisú)

ABLAKNYITÁS ÉRZÉKELÉS Igen. EU szabvány szerinti

VÉDELMI BESOROLÁS II. érintésvédelmi osztály – kettős szigetelésű készülék, IP24

MECHANIKUS VÉDELEM IK08 (5 joule energiával szemben védett készülék)

RÖGZÍTÉS Fali konzol

VEZÉRLÉS Beépített digitális termosztát

 

Elegáns és költséghatékony fűtőpanel kis és nagy helyiségekbe

A Noirot SPOT-D elektromos fűtőpanel letisztult designja ideális választás mindazoknak, akik költséghatékony, mégis energiatakarékos megoldást keresnek. Széles teljesítmény választék biztosítja, hogy könnyedén megtalálja az adott helyiség hőigényének megfelelő elektromos radiátort. Formavilága modern és klasszikus környezetben is megállja a helyét.

A SPOT-D elektromos radiátorok már az iparág csúcskategóriás fűtőbetétjével rendelkeznek. A hagyományos elektromos radiátorokkal ellentétben tökéletesen hangtalan, használata hálószobában és gyerekszobába is ideális választás.

A SPOT-D elektromos radiátorok beépített digitális termosztáttal vannak felszerelve, így nem jelent plusz költséget a helyiség hőmérsékletének pontos beállítása. A programozási funkciók használatával további megtakarítások érhetőek el. A gyermekzár funkció nem csupán a gyerekszobában, de vendéglátó egységekben, szállodákban is hasznos és elengedhetetlen.

 

Noirot Spot-D

 

Tökéletesen hangtalan működés

A Noirot elektromos fűtőpanel a legújabb RX Silence fűtőbetétnek köszönhetően teljesen hangtalan, ideális választás gyerekszobába vagy hálószobában is. A beépített fűtőbetét egykomponensű, azaz egy darab alumínium monoblokk. Az elektromos fűtőbetét felfűtési és hűlési fázisban is csendes, nem kattog, nincsenek hőtágulásból keletkező zavaró hangok. Az elektromos fűtőpanel vezérlését egyedülálló módon félvezetővel (szilícium) oldottuk meg, bekapcsoláskor sincsen a hagyományos fűtőpanelekre jellemző kattanás, behúzó relé vagy bimetál hang.

A fűtőpanelek működési elve alapvetően konvekciós, azonban működése közben a felületen hősugárzásként is megjelenik a hőleadás. A hősugárzás a komfort érzet növelése érdekében hasznos funkció. Az elektromos radiátor csomagolása a fali rögzítéshez szükséges konzolt tartalmazza. A fali fűtőpanel szerelése nem igényel speciális rögzítőket és segédanyagokat, akár 3-4 perc alatt üzembe helyezhető. Gyárilag dugvillával ( konnektor ) szerelt, azonban fix bekötés esetén ez a fűtőpanelről garanciavesztés nélkül eltávolítható, az 1,6m hosszú bekötő vezeték szabható toldható.

Adatok
Gyártó
Noirot
Várható kiszállítás legkorábban
2024.07.23
Kézbesítési idő
1-2 munkanap
Szállítási költség
1499 Ft
Vonalkód (EAN)
3465700040126
Cikkszám
B26H1257FDFS
Tömeg
1 kg/db
Webáruház készítés
argep.hu olcsobbat.hu