BVF MG 400W tükör infrapanel (IPNG0400MG)

BVF MG 400W tükör infrapanel (IPNG0400MG)

BVF MG 400W tükör infrapanel (IPNG0400MG)

 

Főkategória >Home >Elektromos fűtőpanel, elektromos fűtőtest
98 000 Ft
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek

MÉRETEK 600 × 600 × 25 mm

TELJESÍTMÉNY 400 W

FELÜLETI HŐMÉRSÉKLET 95 – 110 °C

FESZÜLTSÉG 230V

VÉDELMI BESOROLÁS IP44

FŰTŐPANEL JELLEGE Carbon-Silver p5 technológiával

RÖGZÍTÉS Fali és mennyezeti konzol

Keret nélküli

FELÜLET: Tükör

HÁTLAP Teljes felületű alumínium

TÚLMELEGEDÉS VÉDELEM Ötszörös elektronikus

CSATLAKOZÓ VEZETÉK 1,8m + földelt villásdugó

TANÚSÍTVÁNY CE, RoHS, TÜV

 

  • A BVF PREMIUM Series üveg és tükör termékcsaládja is megkapta az standard új generációs infrapanelek forradalmian új Graphit-polyimid fűtőelemét mely a hagyományos “kristály”szemcsés paneleknél használt grafitmasszához képest egyenletesebb hőmérsékleten üzemel.
  • A németországi kutatóközpontban kifejlesztett, nemzetközi szabadalommal védett speciális reflexiós réteg a hátoldalon 100%-ban veri vissza az infravörös sugárzást.
  • Már törölközőszárító kivitelben is elérhető. A törölköző tartó konzol akár a beépítéskor, akár később is utólag felrögzíthető.

 

BVF infrapanelek

 

KAPCSOLÓ VAGY TERMOSZTÁT VAN-E AZ INFRAPANELBE ÉPÍTVE?

 

Nincs. Saját vezérlő elektronikája mindössze a tökéletes hőleadásért felelős. A hőleadókba épített termosztátok nem képesek a szoba valós hőmérsékletét mérni tekintve, hogy közel vannak a hőforráshoz, szintén fontos szempont az is, hogy egy fűtéskört akár 2-4 infrapanel is alkothat. Az infrapaneles fűtési rendszerek szobatermosztáttal üzemeltethetők gazdaságosan és komfortosan melyek a szoba egy megfelelő referencia pontjára kerülnek beépítésre.

 

ELTÁVOLÍTHATÓ A VILLÁSDUGÓ?

Természetesen igen. Garanciavesztés nélkül! A bekötő kábel szabható-toldható. Termosztátos (fix) bekötés esetén a villásdugó eltávolításra kerül minden esetben. A panelek gyárilag azért vannak villásdugóval ellátva mert felhasználásuk történhet mobil infrapanelként vagy konnektor adatperes termosztáttal is.

 

A KÖZEL 100°-OS FELÜLETI HŐMÉRSÉKLET NEM TÚL FORRÓ?

Szilárd felületen a 100°C nem egyenlő egy folyadékkal történő érintkezéssel. Hosszútávon kellemetlen meleg, azonban érintésre nem okoz sérülést. Ez a felületi hőmérséklet hagyományos hőleadókkal összehasonlítva félúton van a radiátor és a cserépkályha hőmérséklete között. Az infrasugárzás fűtésre alkalmas tartománya speciális hőleadó felületen és 80°C felett alakul ki. Infrapanelek esetében az optimális hőmérséklet 94-104°C.

 

Adatok
Gyártó
BVF
Várható kiszállítás legkorábban
2024.04.24
Kézbesítési idő
1-2 munkanap
Szállítási költség
1499 Ft
Vonalkód (EAN)
4260261360718
Cikkszám
BIPNG0400MG
Tömeg
1 kg/db
Webáruház készítés
argep.hu olcsobbat.hu