Comfort Touch programozható termosztát 19115967

Comfort Touch programozható termosztát  19115967

Comfort Touch programozható termosztát 19115967

 

Főkategória >Adax >Elektromos fűtőpanel, elektromos fűtőtest
84 900 Ft
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek

A Comfort Touch termosztát a hét minden napján az Ön által meghatározott időszakokban kapcsolja be a fűtést. Egy napon belül akár 6 különböző időszakra is beállíthat eltérő hőmérsékleteket. A hőmérséklet csökkentése azokban az időszakokban, mikor senki nem tartózkodik otthon, jelentős megtakarítást eredményez, anélkül, hogy csökkentené otthona kényelmét.

A Comfort Touch termosztátot egy olyan előre beállított programmal szállítjuk, ami a legtöbb otthon számára megfelel. Amíg meg nem változtatja a beállításokat, addig a készülék ezzel az alapértelmezett programmal üzemel.

A Comfort Touch termosztát adaptív funkcióval rendelkezik, ami automatikusan beállítja a felfűtés megkezdésének idejét, annak érdekében, hogy az Ön által megadott időszak kezdetére a helyiség megfelelő hőmérsékletű legyen. Néhány nap alatt az adaptív funkció megtanulja, hogy mikor kell a fűtésnek bekapcsolnia.

A rezisztív érintőképernyő már a finom érintésekre is azonnal reagál. A termosztát bal oldalán található főkapcsoló felső állásban be, alsó állásban pedig ki van kapcsolva.

A Comfort Touch termosztát CE jelöléssel rendelkezik az Európai Tanács direktíváinak megfelelően az MSZ:EN 60730-2-9 alkalmazott szabvány szerint.

 

Adatok
Gyártó
Comfort Heat
Várható kiszállítás legkorábban
2024.04.29
Kézbesítési idő
1-2 munkanap
Szállítási költség
Ingyenes
Cikkszám
N19115967
Tömeg
1 kg/db
Webáruház készítés
argep.hu olcsobbat.hu