Nobo ECO HUB Központi rádiófrekvenciás jeladó és vezérlo

Nobo ECO HUB Központi rádiófrekvenciás jeladó és vezérlo

Nobo ECO HUB Központi rádiófrekvenciás jeladó és vezérlő

Főkategória >Nobo >Hűtő-fűtő készülék kiegészítői
85 000 Ft
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek
Okostelefonról vagy táblagépről vezérelhető központi rádiófrekvenciás jeladó és vezérlő. Használatához Nobo Energy Control alkalmazásra van szükség, amely Android és iOS rendszerű mobil eszközökre is telepíthető.  

Az alacsonyabb energiafelhasználás és a magasabb fűtéskomfort még sosem volt ennél egyszerűbb. Mindössze egy új Nobo Energy Control alkalmazás (okostelefonra vagy táblagépre) szükséges hozzá.

 

A Nobo Energy Control egy vezeték nélküli energiaszabályozó rendszer, ami lehetővé teszi otthona fűtésrendszerének irányítását az egész család számára, egy okostelefon vagy egy táblagép segítségével.

 

A Nobo Energy Control könnyen és gyorsan telepíthető, és ha kész, az otthonára szabott, egyéni fűtésprogramok beállítása már gyerekjáték.

 

A Nobo Energy Control akár 25%-kal is csökkentheti a fűtésköltségét. A fűtőpanelek teljes és átfogó vezérlése révén egyszerűen csökkentheti azoknak a helyiségeknek a hőmérsékletét, amelyeket nem használ, illetve szabályozhatja a hőmérsékletet egy applikációval, függetlenül attól, hogy hol jár éppen a világban.

 

NOBO EcoHub

 

A Nobo ECO HUB üzembe helyezéséhez egy Wi-Fi képes routerre van szükség. Az ECO HUB saját, vezeték nélküli hálózatot használ az által vezérelt készülékekkel történő kommunikációhoz, így az otthoni routerhez csak az ECO HUB-ot kell csatlakoztatni. A Nobo Energy Control alkalmazást futtató okostelefon, illetve táblagép a routeren keresztül éri el a Nobo ECO HUB-ot, így a távolról történő vezérléshez internetkapcsolat szükséges.

 

Adatok
Gyártó
Nobo
Termék típus
Jeladó és vezérlő
Várható kiszállítás legkorábban
2024.07.23
Kézbesítési idő
3-4 munkanap
Szállítási költség
1499 Ft
Személyes átvétel
Ingyenes
Futárszolgálattal
1199 Ft
Súly
1 kg
Ha most megrendeled akkor ennyi időn belül átveheted
2024.07.25
Cikkszám
ECO-HUB
Tömeg
1 kg/db
Webáruház készítés
argep.hu olcsobbat.hu