Nobo Oslo 40 cm 1500 W energiatakarékos radiátor, elektromos fűtőpanel NTL4N-15

Nobo Oslo 40 cm 1500 W energiatakarékos radiátor, elektromos fűtőpanel NTL4N-15

Nobo Oslo 40 cm 1500 W energiatakarékos radiátor, elektromos fűtőpanel

 

Teljesítmény (W):
1500
Maximális befűthető terület (m2):
20
Javasolt fűthető légtérfogat (m3):
54
Termosztát típusa:
Termosztát nélkül (külön vásárolható)
Szín:
Fehér
Főkategória >Nobo >Elektromos fűtőpanel, elektromos fűtőtest
95 000 Ft
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek

Méretei:

Szélessége: 103 cm

Magassága: 40 cm

Vastagság: 9 cm

 

Termosztát nélkül

 

Teljesítménye: 1500 W

Maximálisan befűthető alapterület: 20 m2

Maximálisan befűthető légköbméter: 54 m3

 

Feszültség: 230 V

Konnektorba csatlakoztatható

Alaptartozék: Bekötővezeték villásdugóval, Fali konzol, Bekötődoboz

Szín: Fehér

Védelmi fokozat: IP 24

Kettős szigeteléssel és fröccsenő víz elleni védelecmel

Max. felületi hőmérséklet: 80°C

Túlmelegedés-gátlóval

Szag- és hangtalan működés

Fűtéstechnológia: Konvekciós

Meleg levegő kiáramlás: Felül

5 év teljes körű garancia + 5 év a fűtőszálra

 

Az új sorozatú Oslo fűtőpanelek frissített frontlappal rendelkeznek, amely még modernebb és időtállóbb kinézetet kölcsönöz a készülékeknek.

 

A fűtőpanelek elektronikájában elhelyezett digitális hőérzékelő 0,05°C pontossággal érzékel, mely a lehető legegyenletesebb hőtartást biztosítja. A fűtőpanelek 0,5 W készenléti fogyasztása, iparágában elsőként a 2025-ös energetikai szabványnak is megfelel.

 

A Nobo Oslo fejlett fűtési technológiának és a letisztult, modern formatervezésnek köszönhetően, a jövő egyik fűtésrendszere.

 

A Nobo Oslo a Nobo új technológiai platformján alapul, amely új szintre emeli a jövő elektromos fűtési rendszereit nagy pontosságú termosztátok, energiatakarékos megoldások és a Nobo Energy Control vezérlés segítségével. A számos innovációnak hála a Nobo Oslo a fűtésrendszerek élvonalát képviseli.

 

A Nobo Oslo klasszikus, fehér acél frontja, letisztult vonalai modern, időtlen megjelenést biztosítanak neki. A Nobo Oslo bármilyen stílusú lakásba jól illeszkedik. Igény szerint falra szerelhető, de gurulhat kerekeken is, ha mobillá szeretnénk alakítani. Fűtési elve azon alapul, hogy a hideg levegő alulról beáramlik a fűtőpanelbe, majd a meleg levegő felül távozik.

 

A Nobo termosztátjai igen pontosak és sokkal konzisztensebbek a változó külső hőmérséklettel szemben, mint más fűtésrendszerek. Míg más fűtőpaneleknek gondot okoz az állandó hőmérséklet biztosítása, a Nobo a termosztát segítségével tartja a belső hőmérsékletet a kinti időjárási viszonyoktól függetlenül. Az eredmény: sokkal kényelmesebb és energiatakarékosabb fűtés – személyre szabottan.

 

A paneleket az új generációs, digitális kijelzésű elektronikával rendelkező NCU termosztátokkal vezérelhetjük, melynek köszönhetően a kívánt hőmérséklet pontosabban beállítható, így egyenletesebb és energiatakarékosabb fűtés valósulhat meg az otthonunkban.

 

A termosztát külön vásárolható meg.

A termosztátot kérjük válassza ki a legördülő sávban.

A panel termosztát nélkül nem üzemel, ezért a termosztát nélküli lehetőséget kizárólag azoknak a vevőinknek ajánljuk, akik már rendelkeznek Nobo NCU termosztáttal.

 

Helyi beállítású termosztátok:

NOBO NCU-2T termosztát

NCU-2Te:

9 előre beprogramozott heti időzítéssel van ellátva, melyhez szabadon lehet takarék és komfort hőfokot beállítani. A programok között van állandó hőmérséklettartás, irodai, lakás és hétvégi beállítások.

Újdonság, hogy a programok indítása adaptív rendszerű, mely azt jelenti, hogy az elmúlt 10 nap adataiból átlagolva úgy indítja a programbeállítást, hogy a kívánt időre már a megemelt hőmérsékletet elérje a helyiség.

A termosztát érintőfelülettel működik, így kényelmes és tiszta a használata. Billentyűzárral lehet védeni a nem kívánt állításoktól.

 

NCU-2T:

A hét minden napjára egyedi programozási lehetőséget biztosít.

A komfort és a takarékhőmérséklet a digitális kijelzővel ellátott termosztáton állítható be.

Digitális kijelzés, egyedi komfort és takarék hőfok beállítás. A hét minden napjára és negyedórára egyedi programozás állítható be. A kijelző háttér megvilágítással készül, mely kis idő után lehalványul, hogy ne zavarja az éjszaka nyugalmát. Rövid távú áthidalási lehetőséggel. Sárga színű LED jelzi a fűtést.

 

Rádiós vezérlésű termosztátok:

 

NCU-2R:

Kizárólag ECO HUB-bal biztosítja az egyedi programozási lehetőséget, aminek segítségével a hét minden napjára külön programot állíthat fel. A komfort és a takarék-hőmérséklet értéke módosítható a termosztáton is. A kijelző háttér megvilágítással készül, mely kis idő után lehalványul, hogy ne zavarja az éjszaka nyugalmát.

 

NCU-1R:

Kizárólag ECO HUB-bal biztosítja az egyedi programozási lehetőséget, aminek segítségével a hét minden napjára külön programot állíthat fel.

A komforthőmérséklet csak a termosztáton állítható, a takarékhőmérséklet pedig csak a NOBO ECO HUB applikációján keresztül. A NOBØ Energy Control és NOBØ ECO HUB vezérlővel ajánlott a használata, de központi vezérlő nélkül is használható.

 

NCU-ER:

Kizárólag ECO HUB-bal biztosítja az egyedi programozási lehetőséget, aminek segítségével a hét minden napjára külön programot állíthat fel.

Nincs helyi beállítási lehetőség, kizárólag a NOBØ Energy Control és a NOBØ ECO HUB-on keresztül vezérelhető.

Ideális gyerekszobába, iskolába, panzióba vagy más épületekbe ahol fontos, hogy megelőzzük a nem kívánt hőfok és üzemmód állítást.

 

Adatok
Gyártó
Nobo
Termék típus
Fűtőpanel
Várható kiszállítás legkorábban
2024.06.18
Kézbesítési idő
3-4 munkanap
Szállítási költség
1999 Ft
Személyes átvétel
Ingyenes
Futárszolgálattal
1999 Ft
Súly
10
Szélesség (mm)
1030
Magasság (mm)
400
Vastagság (mm)
90
Ha most megrendeled akkor ennyi időn belül átveheted
2024.06.20
Cikkszám
NTL4N-15
Tömeg
10 kg/db
Webáruház készítés
argep.hu olcsobbat.hu